Sponsoreret: Smukke, overkommelige kvalitetssko fra M.Gemi

Sponsoreret: Smukke, overkommelige kvalitetssko fra M.Gemi

Dette indlæg er sponsoreret af M.Gemi, men er skrevet af din lokale venlige blogger, Kat Griffin.
Som jeg nævnte for et par uger siden, var jeg super begejstret for det nye luksussko -mærke, M.Gemi – ikke kun har jeg en ven på indersiden, men deres lancering i sidste uge gik svømmende, med nogle stilarter, der allerede blev solgt. Den grundlæggende forudsætning: De søgte de mest respekterede, familieejede specialsko-fabrikker overalt i Italien. Der forestiller de sig, design, kilde, mønster, sidste, søm og afslutter alle deres sko med begrænset udgave. Derefter sælger de dem direkte til dig. Fordi de skar mellemmanden ud, kan de prissætte deres sko meget mindre end andre luksusmærker, selvom de bruger de samme kvalitetsleder og materialer. Som en ekstra smule sjov har de lovet at komme ud med nye stilarter hver Southampton FC Trøje uge. (Du kan læse mere om deres proces i deres ofte stillede spørgsmål.)
Forsendelse og afkast er gratis, men de beder om, at du returnerer sko inden for 14 dage efter modtagelse af dem.
(Billedet øverst, med uret: Farfalla Pump, Riveli Pump, Fiero Pump, Felize Loafer.)
Lanceret i dag: Reggia -pumpen, i Glorious Blue. Jeg elsker Olympique Marseille Trøje den let firkantede tålinie, den lette polstring på indersålen og den bløde ruskind. Det fås i blåbær og hindbærrosa for $ 248.

En anden favorit (udgave 1.1, lanceret i sidste uge): Farfalla. Til $ 248 er det ekstremt overkommelig, men silhuetten er tidløs. Jeg elsker patentkrydstropperne, den spidse tå, 80 mm hæl – juuuuust over 3 ″. Smuk. Jeg kan godt lide det sorte, men jeg indrømmer, at jeg er lidt besat af både deres blåbær og deres sorte Kashiwa Reysol Trøje og hvide (på billedet nedenfor-det føles mere beige/nøgen-for-mig end en super sprød sort/hvid).

Jeg er en stor fan af enhver sko med udskæringer, så jeg er revet, uanset om jeg kan lide Riveli -pumpen eller Viale fladt bedre – de har begge det samme mesh -panel omkring hele skoen, hvilket giver et dejligt lille antydning af tåspaltning. (Kend dit kontor, men jeg kan generelt godt lide en smule tåspaltning.) Pumperne er $ 278 og 80 mm høje; Lejlighederne er $ 228 (med en teensy lille 10 mm hæl); De kommer begge i både sort og rødme, hvor pumperne også kommer i rødt. (Hvis du leder efter en lysere pop af farve i en flad, skal du tjekke Fortuna, der kommer i en lys, glad blå. Det kan være nødvendigt at tjekke ventelisten på den ene, da den næsten er udsolgt.

Fiero er så tæt som mærket kommer til en “grundlæggende” pumpe – og selvom det ligner en garderobe -arbejdshest, er det de små detaljer, der løfter det ud over det grundlæggende – læderforingen, den koniske hæl, kontrastbindingen og den Mættede farver som turkis eller koral. (Det kommer også i sort og beige for $ 248.)

I weekenderne og mere afslappede arbejdsdage er jeg alvorligt at slynge over Felize. Produktets beskrivelse er fantastisk: ”Kun omkring ti kan laves hver dag. Ud over at blive trykt med denne hudtekstur, tumles læderet også traditionelt – placeret i en træbønde ved garveriet og rulles med sten for at skabe lys og darks, den unikke bekymrende. ” Vidunderlig! Jeg synes, skoen ville se godt ud med ankellængdebukser. Det kommer i sort, beige, blå, laks og en sort og hvid, alt sammen for $ 198. (Hvis du vil have noget lidt mere poleret, er Pastoso mærkets Patent Leather Penny Loafer.)

Damer, hvilket er din yndlings nuværende stil fra M.Gemi? Hvilken stil håber du, at de tackle næste gang?

  • Share

ukwnp

Leave a Reply

Your email address will not be published.