Hvordan man styler overalls til sommeren

Hvordan man styler overalls til sommeren

Dette indlæg bringes til dig af West Ham United Trøje T.J.Maxx. Udtalelsen om det sponsorerede indlæg er min.
Når temperaturerne øges, og sommeren nærmer sig nærmere, er det tid til at begynde at tænke og shoppe efter den bedste sommergarderobe. Hvis du prøver at finde trendy stykker, elegant tøj til fantastiske priser, T.J.Maxxis stedet at shoppe.
Hvide er et klassisk stykke, der skal føjes til din sommergarderobe. Sommerhvider er et must-have og t.j.maxxhas et helt afsnit på deres side dedikeret til hvidt tøj og tilbehør, der gør browsing og shopping let! På det seneste har jeg været besat af hvidt udseende, derfor blev jeg trukket til disse hvide denimoveralls. Overalls er fantastiske stykker at have på nu og alle sæsoner. Der er så mange måder at style overalls på. Denne hvide denim samlede min opmærksomhed på grund af de rippede og nødlidende knæ og stroppestilen, hvilket er sjovt Manchester United Trøje og unikt. Jeg stylede denne hvide samlet med en sprød hvid tee -shirt til en elegant og sofistikeret fornemmelse afsluttet med sneakers for et sparket sommer look. Ved en anden lejlighed en sådan brunch, modehændelse eller en dato, vil jeg erstatte sneakers med hæle. Du ved, at jeg elsker farve, så du kan alle blande det med en farve -tee for et meget mere sparket tilbage -look. Så mange muligheder ser jeg frem til at bære disse igen og igen.
Vidste du, at du kan shoppe T.J.Maxx online? Ligesom T.J.Maxx -butikker har Tjmaxx.com hundreder af nyankomne hver uge. Derudover er det gratis og let at vende tilbage i butikkerne – du behøver ikke at bekymre dig, hvis noget ikke passer. Tjmaxx.com bruger trendy sommermode og tilbehør: sko, ure, smykker, håndtasker og så meget meget mere til fantastiske priser. Ikke kun bruger de stykker til kvinder, du kan også finde en fantastisk sommerudseende efter mænd og børn. Nogle af sommerens must-have-genstande, som du finder online på Tjmaxx.com, inkluderer flæser toppe, blomsterprint, sjove kjoler (afslappet, maxi kjoler og cocktail), shorts, nederdele, lyse farvede stykker og meget mere.
T.J.maxx generelt: Her elsker også dette her og her
T.J.maxx -shirt: Her, elsker dette her og her
Sko: Lignende her og her

Du kan også nyde:

Den en masse ønskede sommerkjole at bære …

Her er hvad man skal bære denne nye …

Fantastiske fund under $ 100 for at komme nu

Hvad skal man have på, mens du er Aston Villa FC Trøje ude i sommer …

Kom ind i kendskabet.

Tilmeld dig din e -mail -adresse for at modtage nyheder og opdateringer.

fornavn

fornavn

fornavn

fornavn

Efternavn

Efternavn

Efternavn

Efternavn

email adresse

email adresse

email adresse

email adresse

Abonner

Tak fordi du abonnerer!

  • Share

ukwnp

Leave a Reply

Your email address will not be published.