Reminisce Champions såvel som Body Building’s Golden Age med Vintage Fitness Center Garments Collection

Reminisce Champions såvel som Body Building’s Golden Age med Vintage Fitness Center Garments Collection

minder om mesterne såvel som Body Building’s Golden Age med Vintage Fitness Center Garments Collection Collection Collection
17/03/2018, udgivet af Alanic Global
Bodybuilding som sport har udviklet sig meget gennem årene såvel som er overskredet fra show af udholdenhed til æstetik til at blive jacked som en Marvel Comics -skurk (læst: Thanos).

Men ægte kropsopbygningsånd blev udstillet i den gyldne æra, da det var en kunst snarere end et sammensat misbrugsløb, der senere satte mange i kørestole såvel som dødssenge. Denne tidsalder var præget af det berømte Venice Beach Fitness Center, der effektivt har lavet en træningskæde ud af den popularitet, den havde samlet fra disse stjerner.

Hvis du er bodybuilding Real Madrid Trøje -fan såvel som entusiast, vil navnene på Franco Columbu såvel som Arnold Schwarzenegger helt sikkert lyde et par akkorder i dit hjerte. Og for at fejre deres image, statur såvel som bidrag til sporten, vil 70-tallets fitnesscenter-kollektion, der er produceret af ansete engrossalgsdistributører i Las Vegas, endte med at være din mulighed for træningstøj.

Se på hvad der er i vente:
1. Muskelmassegrafisk tee til tunge løftere
Mens man efterligner de nøjagtige andele af den østrigske Oaks krop kan være en langsigtet drøm, er en sådan tee-skjorter en forfriskende ændring af tempoet. Trykt med traditionel vintage gul såvel som en muskuløs krop med den rigtige mængde rippede sene, vil denne få dig til at ligne en samlet hunk.

Det kan ligeledes bruges udenfor, hvis du har den rigtige krop såvel som tankegang til at trække ud som en chef. Uanset hvilken situation der måtte være, når du bærer denne træningstee såvel som at stå foran spejlet, der pumper disse sæt, et sted dybt nede vil du føle dig som den legende, du så elsker.

2. White Fitness Center Hoodie for de tavse dyr
Nogle mennesker kan lide at træne i veste, andre som hættetrøjer. For de lave nøgle -stærke stærke er dette det perfekte fitnesscenter påklædning. Det er hvidt såvel som inkluderer vintage -logoet på brystet. Du kan hurtigt tilslutte dine hovedtelefoner, trække hætten op og gå absolut berserk med den.

Det er let og holdbar stil er ekstremt stor til at holde sved i administrere såvel som at få mest muligt ud af enhver form for træningsrutine. Det kæmmede materiale vil ligeledes give dig kanten mod chill i luften, når din træning er færdig. Plus, hvis du alene skulle tænke på stilfaktoren, ville denne hættetrøje gøre en perfekt score.

Hvorfor skulle nogen stadig vente med at vælge, om det er det værd?
3. Grå trykt vintage fitnesscenter shorts
Sandsynligvis den mest ikoniske stil, der er produceret af enhver form for engrosbeklædning i USA -selskabet, er disse par shorts en mester for den, der har dem. Lavet af de mest effektive såvel som kunstige stoffer af høj kvalitet, det fås i en kedelig grå farve såvel som trykt gul, sort såvel som hvide håndvægte på højre lår.

Det er løs såvel som ikke begrænser nogen form for bevægelse, som en person kan opleve i stoffer af lavere høj kvalitet. Den indre foring af shortsen gør det også lettere for træning såvel som tøjet tilbyder fortsat støtte. Er det ikke noget værd at give et skud på?

4. Vintage Fitness Center Duffle Bag til løftere med seriøst udstyr
Hvis du altid har ønsket at træne som mestre, kræver du også at flytte såvel som at bringe dit fitnesscenterudstyr som mestre. Ud over det er netop det, en sort duffle -taske med Gul 70’s Fitness Center Print gør for dig.

At være vært Real Sociedad Trøje for masser af areal for at medbringe dit ekstra tøj, kosttilskud, håndklæde, protein ryster, sippere, sko samt fælles supportgenstande, dette er den samlede aftale. Det kan fungere som en stopkilde for alt dit fitnesscenter behov såvel som når du har dette, vil du ikke engang kræve et skab mere.

Lavet af super holdbart stof kan det modstå al ​​slags ru brug såvel som stadig give dig nøjagtigt den samme ydelse. Faktisk, hvis du har ægte AC Milan Trøje sort stålpumpe i dine årer, skulle du også stræbe efter at endte med at være noget som denne taske.

Og dette er blot et par af produkterne på det traditionelle fitnesscenter Goer’s samling produceret af engrosbeklædningerne. Der er mere på deres katalog, der vil slå dit sind såvel som at tage dig tilbage i tiden, når vintage gymnastik såvel som Venice Beach var en såvel som nøjagtigt den samme ting; Mekkaet for bodybuilding såvel som dets Olympians bopæl!

Tags:
Gym tøj engros
Producent af gymnastikproducent
Engros beklædningsgenstande distributører i Las Vegas
Engrosbeklædning i USA

0 0 stemmer
Artikelbedømmelse

Log på

Etiket

Navn*

E -mail*

Hjemmeside URL

Etiket

Navn*

E -mail*

Hjemmeside URL

0 Kommentarer

Inline feedbacks
Se alle kommentarer

  • Share

ukwnp

Leave a Reply

Your email address will not be published.