Blomsterbundet: Kareena, Twinkle, Aditi såvel som Suvreen

Blomsterbundet: Kareena, Twinkle, Aditi såvel som Suvreen

Spørgsmål, hvad mode ville være uden tryk.
Inspireret af en overflod af faktiske såvel som fiktive billedfarer har prints supermagterne til at opgradere silhuetter ved at tilføje meget mere identitet såvel som føles for de ellers faste stoffer.

At minde os om, at kraften i tryk var fire B-Town Bombshells, der ærede i meget femininitet ved hjælp af blomster til deres optræden.
I både dybe såvel som lette nuancer er blomsterprint kommet en lang metode fra deres meget mere pastel såvel som charmerende dage.
I lufthavnen, for kampagner eller Canadas fodboldlandshold Trøje for at forstærke deres etniske syn, knuser Tinssel Town stort set på blomster.

Se Liverpool FC Trøje på disse nylige fotos, der kommer ind fra de seneste dækninger af vores førende kvinder, der ser helt blomsterbundne ud.
Kareena Kapoor
Når det vedrører acing high street -mode, behøver Kareena Kapoor Khan ingen definition. Kareena, Kareena blev vendt op i sin flysterminal -lookbook. Ved at donere en sort satin tee -shirt overbelastet med stærke såvel som dejlige blomsterprint i lyse nuancer, tog fru Khan os ved hendes ubesværede trendy udseende. Vi er alle hjerter af denne Zara -shirt, Kareena, der passende brugte med et par sorte loungebukser samt hendes foretrukne sorte pelsmuldyr fra Gucci. Intet tilbehør var nødvendigt, Kareena Kapoor afrundede sine rejsestildata med et par sorte solbriller samt en lyserød trut.

Kilde: Instagram.com/afashionistasdiaries/twinkle Khanna
Twinkle Khanna har været hektisk, der går ud og for sin mest nuværende produktion Padman på grund af en udgivelse denne 25. Kvinden er i øjeblikket i London med sin rollebesætning såvel som hold for at tegne meget interesse for sit filmbillede baseret på en ægte historie, der virkelig flyttede hende. Til Padman Photocall i byen London havde Stylist Priyanka sin forfatter, producent såvel som designermuse på en blomster Midi -kjole fra Luxe Label Massimo Dutti. Nuancer af miljøvenlig med lejlighedsvise touch-ups af blå såvel som orange gengivet meget engelsk føles for damen. Hendes fantastiske lokker, der faldt naturligt på hendes strålende ansigt, Twinkle forseglede hendes smukhed med hendes foretrukne Bvlgari -armbånd samt et par sorte stiletter.
Kilde: Instagram.com/afashionistasdiaries/Chaptersc:mediad]

Aditi Rao Hydari
Bedøvelse såvel som pragtfuld var det sidste etniske udseende af den dame, der kom fra husholdningen til Nawabs. Aditi Rao Hydari gengiver Highness føles for alt sit udseende, såvel som når det er et kongelig etnisk tøj, er den smukke bølger bølger. Ved at gå grønt endte Aditi med at blive den talende pint ved hjælp af en lagdelt ruffle nederdel i smaragd med en blomster i fuld ærmer afgrøde toptype hjemmet til Divya Reddy. De flødeblomster spredt på den saftige miljøvenlige Escapade så ud såvel som smuk. Kreditresultater til Marokkos fodboldlandshold Trøje stylist Sanam Ratansi for at style sin charmerende muse på den dejlige måde. Intet tilbehør, en blommepout såvel som Manes trak sig tilbage i en nødlidende hestehale afrundede Aditis blomsterpletning til perfektion.
Kilde: Instagram.com/aditiraohydari/surveen Chawla
Surveen Chawla fik sin metode til Dabboo Ratnani -kalenderen introduceret Soiree i en af en slags ganske tilfredsstillende punk -look. Stylist Sanam Ratansi tilføjede al den smukhed til Surveens ramme med hende at bære en kort indpakningskjole i pastelrosa fra Trabea. De hvide blomster spredte sig rundt om kjolen forstærker romantikken, mens den stupende halsudskæring såvel som kortere hemline brølede hotness -kvotienten. For punk -påvirkninger havde Sanam Surveens læbefarvede mørke såvel som hendes farvede lokker sprængt. Gladiator Black Sandals forseglede sit festudseende.

  • Share

ukwnp

Leave a Reply

Your email address will not be published.