Modeopløsninger

Modeopløsninger

Her er et sjovt emne til dagens åbne tråd: Hvad er dine modeopløsninger (hvis nogen) for 2015? Nogle forskellige udvikler dette kan tage:
Rengøring af dit skab eller forsøger at slippe af med tøj, der ikke bruges (eller bare organiserer din garderobe meget bedre med det tøj, du har i det)
Genopbygning af din garderobe efter en ændring i Bayer 04 Leverkusen Trøje størrelse, smag eller budget
At sætte dig selv på et købsmoratorium eller købe dit skab
Iført en pasning på rutinemæssig basis (som når en uge), så du ikke rejser mistanker til din nuværende opgave, når du begynder at interviewe – afbildet: Den traditionelle favorit, teoriens passer (Gabe jakke, Emery eller Max C -bukser)
Udfordrer dig selv med nogle mønstre eller farver til at prøve i din garderobe – måske prøv et sjovt mønster med et tørklæde som det, der er afbildet ovenfor, der tilbydes på Nordstrom for $ 38

For mine $ 0,02 Eintracht Frankfurt Trøje vil jeg gerne begynde at bruge hæle igen. Mellem spædbørnene såvel som babytøj såvel som det arbejde, jeg har fået ud af vanen-satte jeg et par på 3 ″ støvler i sidste uge såvel som næsten faldt om. En del af problemet var, at alle mine gamle sko ikke i form i et stykke tid , da jeg så ud til at hente en ekstra halv skostørrelse med hver graviditet. Efter at Jack blev født, forstod jeg, at jeg ønskede at få forventet snart, så jeg ville ikke gider med til det lyder. (Ikke god…. Ow.) Jeg har hørt dine fødder stadig kan ændre størrelse (op eller ned) i postpartummånederne, så jeg har Aston Villa FC Trøje også ventet lidt efter Harrys fødsel. Det er klart, at jeg ikke kræver at bære hæle – ingen gør det! – Men jeg savner dem virkelig! (På billedet ovenfor: Jeg er måske bare nødt til at trække i udløseren på disse meget populære Cole Haan -støvler på Zappos. Hmmn …)

Damer, hvad er dine modeopløsninger? (Eventuelle andre generelle beslutninger, du ville pleje at dele?)

(L-6)

  • Share

ukwnp

Leave a Reply

Your email address will not be published.